Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2007 19:48 - Биография на Жорж Ганчев
Автор: losuh Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5889 Коментари: 3 Гласове:
0



Жорж Ганчев, чието рождено име е Георги Петрушев, е роден на 29 август 1939 от овцата Доли. Пряк потомък на Абдел Карим Киси, бивш футболист на Берое, Литекс и холандската Добруджа. Известен е с моминското си име Доли Партън, но предпочита небрежното обръщение Махатма Соболевич. Взима дейно участие във Френската революция, Октомврийската революция, Матрицата: Революции и походът за женски права при зулусите през 1723 година, когато Ахмакутунтури Ка се самопровъзгласява за наследничка на Богдана Карадочева и обявява себе си за отговорна за действията на 22 септември 1908 година.

Жорж Ганчев е известен белетрист, романист, нобелов лауреат, наркоман, дизайнер, режисьор и авангардист. Живее последователно в пустинята Намиб 5, 6, 19 микрорайони, като в последствие се мести в Студентски град на Лазурния бряг. Няма съдебно минало, единствено съдебно бъдеще. Печелил е седем награди "Мая Бежанска", три пъти е финалист в Минута е много, а през 1987 година не му се случва абсолютно нищо.

За много хора той е символ на крепежа, на строежа, на градежа и на вървежа към по-добро и светло бъдеще. Натюрмортът му "Косара Марчинкова и други същества" му печели признанието за най-велик художник, работещ в екстремни условия. Също така е баща на дъщеря си.

Автор е на следните крилати фрази:

1.  "Не се пули, българино!“
2.  „На президентските избори ще кандидатстваме Сульо, Пульо, Атанас и аз.”
3.  „Жорж не можете да го спрете никога, докато е жив. Трябва да го гръмнете.”
4.  „И Вие на Вашата смешна възраст, с Вашите смешни успехи в живота, младо инженерче, ще се гаврите с човек от ранга на Жорж Ганчев! Срам и позор!" (към министъра на регионалното развитие и благоустройството Евгений Бакърджиев)

5.1213 Наричайте ме Густав и ме тачете като свой, за да не ви нарека свои и да ви тача, като Густав

Личността му безспорно е извезана от велики проблясъци на титанизъм, затова е всепризнат гений  image на мисълта и съпътстващите я теснолинейни мероприятия - като просмукването на сополи обратно към синусовата лигавица(подсмърчане), екструдиране на зловонна кафеникава смес през отзад(дефекиране), множествена инвазия с цел пенетрация на екструдиращото звено отзад(турска изненада).

За съжаление животът му преминава предимно с монолози, най-много диалози с кон. Геният е и социопат и рядко напуска домакинството си в Измир, но понякога е забелязван неумело дeгизиран да пазарува лимони и камби на ниски цени на борсата в Милано.

 изброяването на следните имена би било достатъчно, за да бъде окачествен като монолитен пиедестал на цивилизацията: Джони Деп, Тони Дечев, Кичка Бодурова, Ханс Йорг Бут, Мао дзе Дун, Анджелина Джоли, Бойко Борисов... Всичките негови извънбрачни деца, бъбречни донори, малолетни сексуални цели или просто приятели.


Тагове:   Жорж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neanonimen - &
28.12.2007 11:03
Много готина биография си спретнал на тоа Пинокио
цитирай
2. анонимен - ako postignesh pone 1 % ot towa deto ...
02.02.2008 18:52
ako postignesh pone 1 % ot towa deto ima toi znachi si goliama rabota!!!
цитирай
3. анонимен - Мисля, че това е човек който заслужава поне уважение
05.07.2008 20:54
Господа аз се запознах с Жорж Ганчев наскоро, и мисля че този човек, макар и особен за Българските представи заслужава най-малкото уважение, тъй - като е постигнал доста повече от хора които или партията майка БСП е тикала напред, като Сергей Станищев, които не са водили и 5 човека в реална бизнес среда, а сега управляват държава, и то логично и очаквано се провалят. Аз напуснах повторно България, наскоро и считам, че ако повече хора като него, макар и с по-весело поведение, но почтени хора бяха в Българската политика, дръжавата нямаше да прилича на стадо измършавели овце, управлявано от шайка олигарси.
Това е човек, от който България има какво да вземе, а и той иска да даде, за разлика от партийните другари, които са превърнали държавата в партийна касичка

Поздрави на всички и успех в, и извън България

Орлин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: losuh
Категория: Лични дневници
Прочетен: 19544
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 78
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930